Verhoog je rekruteringseffectiviteit

In-flow mensen en bedrijven

Connect Human Capital zorgt voor de volgende stap in de sector van werving & matching. We gaan voorbij traditionele aanpakken zoals direct search, no-cure-no-pay en jobbroker modellen. Deze hebben hun verdiensten gehad, maar bereiken vandaag niet meer de gewenste resultaten. 

We zorgen ervoor dat organisaties hun eigen rekruteringseffectiviteit kunnen verhogen, zodat ze hun visie kunnen verwezenlijken zonder de stress van een foute aanwerving.

Storymatching

Met Storymatching maken we bedrijven revolutionair in het aantrekken van nieuw talent. Net zoals sommige andere (vooruitstrevende) recruiters gebruiken we verhalen om een goede match te vinden. Wat Storymatching anders maakt is de basis waarvan vertrokken wordt: een solide holistische wetenschappelijke benadering.

Een gevolg van deze evidence-based aanpak is dat wij zelf ook aangeven wanneer iemand die aan alle eisen voldoet, toch op termijn geen goede match is. Een hele verademing voor onze klanten in het fast-score recruiting tijdperk. Zo verkleint immers de kans op een mogelijke foute aanwerving (waarin veel tijd en energie is gestopt).

 

Gratis e-book: 

Recruitment 4.0 - Recruitmentbureau legt uit hoe je recruitmentbureaus overbodig kan maken

Neem contact op

Heb je een vraag?

Stuur een mailtje naar Ashley, en hij neemt spoedig contact met je op. Je kan ons ook altijd volgen via @ConnectHumanCapital

  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Contactgegevens

Connect Human Capital

The Lofthouse

Oude Leeuwenrui 7-11

2000 Antwerpen, België

+32 (0)3 294 78 60

info@connect-hc.com

Jobs            Visie & team            Contact            Cookies & privacy

© Connect Human Capital 2018