Onze purpose: mensen en bedrijven in-flow brengen

 

Stel je voor hoe het zou zijn als je volop in je passie zit. Stel je voor dat je job je energie geeft en je talenten ten volle laat schitteren. Of nog 'erger': stel je voor dat iedereen in zijn passie zit en dat de wereld ‘in-flow’ zou zijn. Wij willen voor bedrijven en mensen het verschil maken door hen in-flow te brengen. We willen de wereld veranderen. Toegegeven, dat zal tijd vragen. We zijn daarom alvast begonnen met onszelf.

Enkele van onze concepten

InFlow

Er is een zone waar mensen "in flow" zijn. Daarbuiten is er grote kans op burn-out langs de ene kant en bore-out langs de andere kant.

Lees meer.

StoryMatching

De traditionele manier van het opstellen van vacatures is gebaseerd op takenlogica. Hierdoor worden echter vaak goede potentiële kandidaten niet aangesproken (of zelfs afgeschrikt) en de verkeerde mensen aangeworven (die dan na een aantal maanden het bedrijf terug verlaten).

Lees meer.

Maak de externe recruiter overbodig

Er is een war for talent. Vaak wordt daarbij beroep gedaan op headhunters of externe recruiters. Dit is meestal geen goede en vooral geen duurzame oplossing.

Lees meer.

Sourcing Architecture

Vaak wordt er gerekend op een nieuwe tool als heilige graal. Dit brengt meestal enkel frustratie met zich. Hoe zorg je voor een duurzame en realistische aanpak?

Lees meer.

Gratis e-book: 

Recruitment 4.0 - Voormalig recruitmentbureau legt uit hoe je recruitmentbureaus overbodig kan maken

Neem contact op

Heb je een vraag?

Stuur een mailtje naar Ashley en hij neemt spoedig contact met je op.

Je kan ons ook altijd volgen via

  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Contactgegevens

Connect Human Capital

The Lofthouse

Oude Leeuwenrui 7-11

2000 Antwerpen

+32 (0)3 294 78 60

info@connect-hc.com

Cookies & privacy © Connect Human Capital 2018