Technical Project Manager

Ik borg de end-2-end uitvoering en oplevering van onze industrie 4.0 projecten.

Bij ons vind je geen klassieke functiebeschrijvingen, wel verhalen. Onderaan elk verhaal heb je de optie om te kiezen of deze rol perfect bij je past, te uitdagend is, of niet uitdagend genoeg. In de 2 laatste gevallen kan je het verhaal van een andere rol lezen om te zien of die beter bij je past.

Ik bouw bruggen, herdenk processen en ontwikkel samenwerking met oog op industrie 4.0 innovaties in productieomgevingen.

"Als technisch project manager borg ik een uitstekende end-2-end uitvoering en oplevering van onze industrie 4.0 gedreven technologische onderzoeks- en ontwikkelingstrajecten (teamsamenstelling -> conceptfase -> ontwikkelingsfase). Ik neem de technische lead rol waarbij ik de onderzoekers uitdaag in het ontwikkelen van nieuwe oplossingen en de verschillende posities binnen een complex ecosysteem tot een maximaal innovatieve samenwerking leid.

Ik ben tevens verantwoordelijk om onze totale project werking te herdenken en ervoor te zorgen dat we de nodige stuurmechanismes in de eigen werking in te bedden. Veel van de projecten zijn immers erg complex in die zin dat vele stakeholders betrokken zijn (universiteiten, industrie, Flanders Make researchers, …) en dat heeft indirect invloed op de eigen impact. In de samenwerking zorg ik ervoor dat we onze impact maximaliseren.
Ik waak over onze doelstellingen en deliverables en zorg dat ik eventuele belangenconflicten tussen de verschillende stakeholders tijdig aankaart om er vervolgens op een effectieve manier oplossingen voor te zoeken. Vaak zijn onderzoekers bijv. parallel op 3 projecten aan het werken. Ik borg tevens dat we de nodige expertise in het team verweven hebben.

Ik plan en beheer niet alleen de verschillende projecten maar plan ook met een tijdshorizon van 2 jaar om onze totale projectwerking te upgraden.

De uitdaging zit hem vaak in het ontwikkelen van een collectieve ambitie met alle stakeholders, betrokken gebruikers en kennispartners voor mijn projecten. Ik kijk hoe ik zo dicht als mogelijk bij mijn uitgetekende architectuur kan blijven door anderen vanuit de beleving te laten ontdekken hoe we meer value creëren.

Flanders Make​​

Flanders Make is het strategisch onderzoekscentrum voor de maakindustrie. We stimuleren open innovatie via hoogkwalitatief onderzoek.

Ons doel: excelleren in onderzoek in Vlaanderen opdat maakbedrijven volop steun vinden voor hun innovatietrajecten. Zo dragen we bij tot nieuwe producten en processen om de voertuigen, machines en fabrieken van de toekomst te realiseren.

Technologie, tools en kaders

  • Smart robots
  • Autonomous vehicles
  • Interconnected machines
  • Flexible assembly

Locatie

  • Sites en labo's in Leuven en Lommel
  • Satellietkantoor en labo in opbouw in Kortrijk

Aanbod

Flanders Make biedt een boeiende uitdaging in een innovatieve omgeving. Naast kansen om jezelf te ontwikkelen wordt er uiteraard een marktconform loon voorzien.

Naar het Flanders Make rollenoverzicht

Ligt dit verhaal in lijn met hoe je je eigen ontwikkeling ziet? Interesse? Geprikkeld? Laat het ons weten.

Contacteer ons