Technical Accountmanager

Ontwikkelen en implementeren van strategieën om onze innovaties te schalen.

Bij ons vind je geen klassieke functiebeschrijvingen, wel verhalen. Onderaan elk verhaal heb je de optie om te kiezen of deze rol perfect bij je past, te uitdagend is, of niet uitdagend genoeg. In de 2 laatste gevallen kan je het verhaal van een andere rol lezen om te zien of die beter bij je past.

Ik zorg er als 'verbinder' voor dat onze klanten technologisch leiderschap vervolmaken en nieuwe technologieën realiseren.​

"Vanuit een grondig begrip van mijn klanten en hun strategische doelstellingen, slaag ik erin om de link te leggen naar de relevante stakeholders, projecten en resultaten die Flanders Make rijk is. Ik ben ook de vertegenwoordiger van mijn klant binnen Flanders Make en zijn partners & kan vlot hun technische en zakelijke noden vertalen naar Flanders Make competenties en organisatie.

Binnen het Flanders Make ecosysteem, creëer ik impact vanuit alle niveau's van de organisatie (directie, engineering, innovatie, ...). Ik zorg dat onze klanten actief betrokken worden bij de sturing van onze onderzoeken. Ik zorg er voor dat we, door inzichten te verzamelen en te vertalen naar nieuwe innovaties, de toekomst mee vorm geven.

Ik creëer manieren waarmee we klanten-intelligentie opbouwen en die ons helpen om slimme koppelingen te maken binnen ons totale portfolio. Voor technisch complexere vraagstukken werk ik nauwe samen met de Core Lab Managers of andere experten.

Ik plan met oog op bouwen van awareness rond de mogelijkheden en toegevoegde waarde die we met onze innovaties en doorbraken voor bestaande klanten creëren. Dit met als doel onze oplossingen binnen onze ecosystemen actief te gaan schalen. Zo draag ik bij aan het realiseren van schaling-doelstellingen. Ik hou daarbij sterk rekening met alle interafhankelijkheden.

Door onze eigen visie te challengen en spanningen te benutten om koppelingen te maken met onze innovaties, ben ik erin geslaagd om het marktaandeel van Flanders Make te vergroten."

Flanders Make​

Flanders Make is het strategisch onderzoekscentrum voor de maakindustrie. We stimuleren open innovatie via hoogkwalitatief onderzoek.

Ons doel: excelleren in onderzoek in Vlaanderen opdat maakbedrijven volop steun vinden voor hun innovatietrajecten. Zo dragen we bij tot nieuwe producten en processen om de voertuigen, machines en fabrieken van de toekomst te realiseren.

Technologie, tools en kaders

  • Smart robots
  • Autonomous vehicles
  • Interconnected machines
  • Flexible assembly

Locatie

  • Sites en labo's in Leuven en Lommel
  • Satellietkantoor en labo in opbouw in Kortrijk

Aanbod

Flanders Make biedt een boeiende uitdaging in een innovatieve omgeving. Naast kansen om jezelf te ontwikkelen wordt er uiteraard een marktconform loon voorzien.

Naar het Flanders Make rollenoverzicht

Ligt dit verhaal in lijn met hoe je je eigen ontwikkeling ziet? Interesse? Geprikkeld? Laat het ons weten.

Contacteer ons