Sales Lead

Ik draag bij aan de uitbouw van onze business.

Bij Holix vind je geen klassieke functiebeschrijvingen, wel verhalen. Onderaan elk verhaal heb je de optie om te kiezen of deze rol perfect bij je past, te uitdagend is, of niet uitdagend genoeg. In de 2 laatste gevallen kan je het verhaal van een andere rol lezen om te zien of die beter bij je past.

"Holix is revolutionaire software die het eenvoudig maakt om organisatie, processen, rollen en mensen op elkaar af te stemmen. Bedrijven zijn daardoor veel beter in staat om hun strategie en ambitie maximaal te realiseren. Hiervoor willen wij een sterk netwerk van partners uitbouwen. Dit zijn HR professionals, recruiters, coaches, … en anderen die met organisatieontwikkeling bezig zijn. Dit netwerk gaat na een opleiding bij Holix aan de slag met de Holix software.

Sales lead (voor het Holix consultant netwerk)

Ik bouw een netwerk van HR professionals uit. Ik zorg dat we de juiste doelgroepen via de juiste kanalen bereiken. Ik ben verantwoordelijk voor het boeken van deelnemers voor informatie sessies, trainingen en het verkopen van credits voor het gebruik van de Holix software. Zo draag ik actief bij aan de groei van Holix.

Ik ben een gewaardeerde schakel tussen het partner netwerk en de Holix ontwikkelaars. Op basis van goede informatie en feedback van de partners, formuleer ik proactief suggesties om de software verder te ontwikkelen en af te stemmen met de evoluerende behoeftes in de markt. Ik maak tegelijkertijd de link met onze eigen aanpak zodat we onze doelgroep effectiever bereiken en meer impact hebben.

Ik beheer een budget voor sponsored communicatie en andere marketing initiatieven die ik als waardevol beschouw. Ik zorg dat we dit in overleg kunnen finetunen. Ik meet tevens de impact zodat we onze middelen blijven efficiënt inzetten.

Daar waar ik de collega’s nodig heb, bijv. bepaalde reach outs, optredens op speaker events, het schrijven van content, … motiveer ik hen. Ik heb echter een duidelijke lead rol waarbij ik een plan creëer waarmee we een half jaar tot een jaar vooruit kunnen kijken. In dat plan formuleer ik zelf de nodige groeidoelstellingen die we onderling met de bredere strategie afstemmen, en blijven aftoetsen en bijsturen aan de realiteit.Over Holix

Als we als mensheid blijven groeien als vandaag, dan hebben we in 2050 3x de Aarde nodig. We moeten anders met onze resources leren omgaan en moeten herdenken wat waarde-creatie en impact hebben betekent. Zonder winst geen bedrijf, zonder waarde en impact geen winst.

Met Holix helpen we je om inzicht in uw markt, stakeholders en maatschappelijke evoluties te krijgen. Ontdek welke impact, welke waarde-creatie en welke ‘purpose’ je bedrijf kan nastreven.

Met Holix helpen we je daarnaast in het uitbouwen van de organisatie die nodig is om de beoogde waarde-creatie en impact te realiseren. Ontwikkel teams, structuur, leiderschap en mensen. Maak je volle potentieel en ambitie waar.

Dit volledig gedragen door de Holix Software.

Locatie

Oude Leeuwenrui 7-11
2000 Antwerpen

Routebeschrijving

Aanbod

  • Een uitdagende rol waarbij we je maximaal ondersteunen
  • Een ruime zelfstandigheid  en een toffe teamsfeer
  • Een gedegen inwerking en de nodige begeleiding​

Terug naar Holix rollenoverzicht

Ligt dit verhaal in lijn met hoe je je eigen ontwikkeling ziet? Interesse? Geprikkeld? Laat het ons weten.

Contacteer ons