Recruiter

Rekrutering is een kernactiviteit binnen HR, zoveel is duidelijk. Op de personeelsafdeling bij Vivaldis is het bovendien rechtstreeks verbonden met onze basisactiviteiten als bedrijf. Je hebt dus een sleutelrol. Rekruteren en sourcing is een wetenschap geworden: evidence based. Doordacht en agile werken is dus doorslaggevend.

Heb jij wat nodig is om de recruitment expert te worden van Vivaldis?

Binnen deze rol sta je in voor het aantrekken van kandidaten vast personeel binnen één van onze 80 kantoren. Zo help je ons om het inzicht in de search en matching activiteiten te verbreden. Je zal per vacature de juiste campagne, communicatievormen, kanalen en targetting bepalen. Daarnaast zorg je voor een sterke en periodiek geconcentreerde aanwezigheid op online media en jobboards.

Via de diverse kanalen match je de kandidaten met onze vacatures (en andersom). Je contacteert de kandidaten en bespreekt hun sterktes. Je zet test-tools in, zorgt voor verdere selectiegesprekken en volgt het rekruteringsproces op. Je evolueert in het goed combineren van gestructureerde interviewtechnieken, digitale tools en de samenwerking in het HR-team.

Je monitort informatie, vaktijdschriften en relevante publicaties over rekrutering. Je kent de juiste kanalen om innovatie benaderingen te ontdekken, zodat we ze zelf ook kunnen testen. Je zorgt voor overdracht van kennis en het bewaken van de kennis-opbouw in het HR-team. Hiervoor overleg je met ons HR team, de regionale coaches en de collega’s van marketing.

Als recruiter ben je vertrouwd met sociale media en tools. Je weet als geen ander wanneer je welk kanaal inzet en welke content je moet verspreiden om de juiste doelgroep aan te spreken. Je maakt analyses van de ondernomen acties en hun resultaten om in de toekomst bij te sturen en continue progressie te maken.  

Over Vivaldis Interim

Als intern recruiter zorg je voor de juiste persoon in de juiste functie. Dat is hard werken, maar minstens zo plezant! Voor deze combinatie ben je bij Vivaldis echt wel aan het juiste adres.

We zijn geen doorsnee hr-afdeling en Vivaldis is geen doorsnee interimbureau. Als je bij ons aan de slag gaat dan word je geen deeltje van een grote hiërarchie. Iedereen heeft bij ons evenveel recht van spreken. Heb jij een straf idee? Deel het!

Tools en technologie

  • Connexys
  • Cebir / Cubiks
  • Office packet
  • Kunnen we dit lijstje straks aanvullen met jouw input?

Locatie

Frankrijklei 126
2000 Antwerpen

Routebeschrijving

Aanbod​

  • Een opleidingstraject waarna je jezelf recruitment specialist mag noemen met voeling voor digital marketing of employer branding
  • Een competitief salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen
  • Een toffe job in een boeiende en dynamische onderneming, waar je de nodige vrijheid krijgt om jezelf te ontplooien en jouw expertises uit te bouwen
Naar het Vivaldis Interim rollenoverzicht

Ligt dit verhaal in lijn met hoe je je eigen ontwikkeling ziet? Interesse? Geprikkeld? Laat het ons weten.

Contacteer ons