Projectleider

Bij ons vind je geen klassieke functiebeschrijving, wel een storyline. Onderaan dit verhaal heb je de optie om te kiezen of deze rol perfect bij je past, te uitdagend is, of niet uitdagend genoeg.

Ik zorg dat de collega’s hun werk veiliger, beter en efficiënter kunnen doen door onze aanpakken te innoveren.​

Ik zorg dat we de best mogelijke aanpakken inzetten als antwoord op de behoefte en wensen van onze klanten. Ik ben in dat kader het single point of contact van de klant en een belangrijke schakel voor de relatie met onze klanten. Ik draag hierdoor actief bij tot het verhogen van onze productiviteit en financiële rendabiliteit.

Ik ontwikkel mezelf continu in het beter voorzien van richtlijnen en instructies. Ik verzamel actief feedback van klanten over geleverde diensten en stem daar onze behoefte naar bijkomende expertise op af. Ik onderscheid hoofd- en bij zaken en zorg dat we beter prioriteiten kunnen stellen.​

Ik onderzoek tools en middelen om onze afspraken over serviceniveau’s beter te kunnen onderhandelen. Ik anticipeer op klantbehoeften en zorg dat we daar meer controle over krijgen. Ik bewaak en analyseer de team prestaties met als doel onze innovatiestrategie efficiënt uit te voeren.
In de planning hou ik rekening met wie er beschikbaar is en denk ik na over hoe we de teamsamenwerking kunnen bevorderen. Ik hou checklists bij die ons helpen in het verbeteren van onze werkprocessen. Ik zorg dat we naast de teamprestaties ook de individuele prestaties accuraat en goed inschatten, altijd met oog op de klant.

Peeters is een ploeg van mensen die de stiel door en door kennen. De wereld van industriële reiniging is best bijzonder en uitdagend, en het vak ‘versta’ je maar echt als je met de botten mee in de klei hebt gestaan. Mensen coachen en motiveren is een belangrijk deel van wat ik doe. Ik durf dus best kwetsbaar te zijn over wat ik ken en niet ken. Door mee de handen in de modder te steken en even flexibel te zijn, leer ik de stiel beter verstaan, en ben ik een betere coach.

Over Group Peeters

Group Peeters is marktleider in industriële reiniging. Met meer dan 60 jaar ervaring zijn we vandaag actief op 10 locaties en hebben we meer dan 1000 collega’s. We innoveren actief en leveren een top service.

Group Peeters streeft ernaar haar opdrachtgevers de beste industriële diensten aan te bieden op de markt. Veel meer dan een leverancier, willen we de betrouwbare, meedenkende partner zijn die 24/7 klaarstaat en onze ervaring en expertise graag delen met elke klant.  

Locatie

Scheldelaan 420 / Haven 507
2030 Antwerpen

Routebeschrijving

Zavelbosstraat 3
2200 Herentals

Routebeschrijving

Aanbod

  • Een  fulltime, vaste aanstelling bij de marktleider in de Benelux op gebied van industriële reiniging
  • Een ruime zelfstandigheid  en een toffe teamsfeer
  • Een gedegen inwerkprogramma en de nodige begeleiding​


Ligt dit verhaal in lijn met hoe je je eigen ontwikkeling ziet? Interesse? Geprikkeld? Laat het ons weten.

Contacteer ons