Operationeel Planner

Bij ons vind je geen klassieke functiebeschrijving, wel een storyline. Onderaan dit verhaal heb je de optie om te kiezen of deze rol perfect bij je past, te uitdagend is, of niet uitdagend genoeg.

Met een goede planning vergemakkelijk ik het leven van mijn collega's

Ik creëer waarde voor onze operators door in te schatten hoe we onze planning en het inschakelen van de collega’s kunnen optimaliseren. Ik anticipeer op evoluerende klantenverwachtingen, begrijp de trends en patronen en begrijp met welke beperkingen dat we rekening moeten houden, bijv. in het adequaat reageren op verzoeken en vragen van klanten en collega’s.

Ik vernieuw de wijze waarop we de betrokkenheid van eenieder promoten en ondersteunen. Door input en feedback van klant en medewerker in relatie tot elkaar te verzamelen zorg ik dat we onze service op een nog hoger niveau tillen. Ik zorg ook dat we klantenvragen pro-actiever kunnen mappen en beter de beschikbaarheid van onze mensen kunnen bewaken.

Ik zet een combinatie van hulpmiddelen in om mijn werk goed te doen. Ik zorg dat we veel voorkomende uitdagingen kunnen identificeren. Ik beheer de werkopdrachten in het systeem en bereik efficiëntie in het verkrijgen van tijd, materialen en uitrusting. Ik identificeer welke kennis en expertises we verder dienen te ontwikkelen.

In de uitwerking van de planning zorg ik voor goed overleg, in het bijzonder over de zaken die de planning in de weg kunnen staan. Ik zorg dat we goed begrijpen hoe we wendbaarder kunnen omspringen met een tekort aan beschikbare tijd van collega’s, en dus een tekort aan handen en kennis, zodat we toch zo kwaliteitsvol mogelijk kunnen opleveren.

Ik volg de afspraken op om problemen en verzoeken van klanten op te lossen, toets deze af aan verwachtingen en stuur bij.

In essentie ben ik vooral een echt mensen-mens. Het is best complexe materie, want met momenten moeten we mirakels verrichten en we verwachten dan best wel veel van onze collega’s. Gelukkig hebben we een sterk vertrouwen in elkaar. We creëren waarde voor elkaar door te geven en te vragen. We zijn daarin zeer betrokken, luisteren actief en hebben met ons planningsteam veel kennis van zaken.

Over Group Peeters

Group Peeters is marktleider in industriële reiniging. Met meer dan 60 jaar ervaring zijn we vandaag actief op 10 locaties en hebben we meer dan 1000 collega’s. We innoveren actief en leveren een top service.

Group Peeters streeft ernaar haar opdrachtgevers de beste industriële diensten aan te bieden op de markt. Veel meer dan een leverancier, willen we de betrouwbare, meedenkende partner zijn die 24/7 klaarstaat en onze ervaring en expertise graag delen met elke klant.  

Tools en technologie​

  • IsERPlan
  • Microsoft Dynamics AX
  • Office packet

Locatie

Scheldelaan 420 / Haven 507
2030 Antwerpen

Routebeschrijving

Zavelbosstraat 3
2200 Herentals

Routebeschrijving

Aanbod

  • Een  fulltime, vaste aanstelling bij de marktleider in de Benelux op gebied van industriële reiniging
  • Een ruime zelfstandigheid  en een toffe teamsfeer
  • Een gedegen inwerkprogramma en de nodige begeleiding

Ligt dit verhaal in lijn met hoe je je eigen ontwikkeling ziet? Interesse? Geprikkeld? Laat het ons weten.

Contacteer ons