Lead Developer

Ik ben de drijvende kracht achter intelligente en innoverende software.

Holix vindt haar geboorteplek in R&D binnen het domein van organisatieontwikkeling. Holix is 'evidence based' wetenschap vertaald naar technologie. 

Organisaties zoeken volop naar manieren om de productiviteit te maximaliseren. Er wordt geëxperimenteerd met zelf-organizerende teams, betrokkenheid, eigenaarschap en zoveel meer. Er worden in dat proces echter veel ‘fouten’ gemaakt. Bijv. als gevolg van slechte aanwervingen, onduidelijkheid over rollen en verantwoordelijkheden of gebrek aan motivatie. De kost van deze fouten is gigantisch.

Holix biedt organisaties (1) oplossingen om een krachtige, veerkrachtige, waarde-gedreven organisatie te co-creëren, structureren en bouwen, en (2) dashboards om de broodnodige inzichten te verwerven om de prestaties en zelfregulatie van mensen en teams te versterken. Het potentieel is enorm.

Als SaaS bedrijf zitten we in een start-up modus. De technologie is in consulting reeds uitvoerig getest en gebruikt, de uitdaging nu is dit consultant onafhankelijk te maken, de software internationaal op de kaart te zetten envolop door te ontwikkelen op AI zodat ook de software zelf-regulerend wordt. Vandaag beschikken we over een Nederlandstalige versie. Begin 2021 zullen we ook over een Engelstalige versie beschikken.


Ik onderzoek oplossingen voor het vastleggen van doelstellingen voor data-analyse en werk deze gedetailleerd uit. Ik bekijk daarvoor hoe we de kwaliteitseisen voor applicatie-ontwikkeling kunnen verfijnen. Verder beheer ik de performantie en capaciteit van de infrastructuur en informeer ik alle betrokken partijen. Dit resulteert in productieve samenwerkingsrelaties bij de uitwerking van technologieën om IT-services en oplossingen te innoveren.

Ik onderzoek manieren om machine learning te optimaliseren. Daarvoor ontwikkel ik componenten voor applicaties en services en check ik de verschilllen tussen onze doelen en de realiteit. Ik onderzoek welke informatie en indicatoren nodig zijn om applicatiebeheer beter te organiseren. Door de uitwerking van technologieën om services te innoveren te verbeteren, vereenvoudig ik uiteindelijk het werk van iedereen.

Ik zet middelen in om processen bij te sturen en af te stemmen met evoluties in de programmatie van functionele ontwerpbouwstenen. Ik reageer op inbreuken tegen informatie- en netwerkbeveiliging en bespreek hoe we een efficiëntere aanpak kunnen ontwikkelen om orders en feedback van klanten juist te verwerken. Daarnaast verken ik andere pragmatische werkwijzen om softwareveranderingen te implementeren. Hierdoor kunnen we beter anticiperen op mogelijke storingen in agility en IT-resililience.

Ik coördineer componenten voor oplossingen en applicaties om deadlines te halen. Daarvoor gebruik ik data en analytische tools en zorg ik dat we doelstellingen realiseren. Bovendien bewaak ik de balans tussen het korte- en langetermijnplan voor de opvolging van de infrastructuurbeveiliging. We hebben nu een gedeeld inzicht over wat kritisch en niet kritisch is bij het bekijken en bewaken van beveiligingsmaatregelen voor databescherming. We kunnen zo geplande verbeteringen beter coördineren.

Getriggerd door bovenstaand verhaal? Wil je meer weten en ontdekken waarmee jij het verschil kan maken?
Laat je gegevens achter en we contacteren je asap.

Over Holix


Als we als mensheid blijven groeien als vandaag, dan hebben we in 2050 3x de Aarde nodig. We moeten anders met onze resources leren omgaan en moeten herdenken wat waarde-creatie en impact hebben betekent. Zonder winst geen bedrijf, zonder waarde en impact geen winst.

Met Holix helpen we je om inzicht in uw markt, stakeholders en maatschappelijke evoluties te krijgen. Ontdek welke impact, welke waarde-creatie en welke ‘purpose’ je bedrijf kan nastreven.

Met Holix helpen we je daarnaast in het uitbouwen van de organisatie die nodig is om de beoogde waarde-creatie en impact te realiseren. Ontwikkel teams, structuur, leiderschap en mensen. Maak je volle potentieel en ambitie waar. Dit volledig gedragen door de Holix Software.

Locatie

Oude Leeuwenrui 7-11
2000 Antwerpen

Routebeschrijving

Aanbod

  • Een uitdagende rol waarbij we je maximaal ondersteunen
  • Een ruime zelfstandigheid  en een toffe teamsfeer
  • Een gedegen inwerking en de nodige begeleiding​

Terug naar Holix rollenoverzicht

Ligt dit verhaal in lijn met hoe je je eigen ontwikkeling ziet? Interesse? Geprikkeld? Laat het ons weten.

Contacteer ons