HR Business Partner

(procesoptimalisatie -en coördinatie)

Bij ons vind je geen klassieke functiebeschrijving, wel een storyline. Onderaan dit verhaal heb je de optie om te kiezen of deze rol perfect bij je past, te uitdagend is, of niet uitdagend genoeg.

Met mijn visie op procesoptimalisatie en -coördinatie geef ik vorm aan een warme, toekomstgerichte evidence based HR aanpak voor alle belanghebbenden binnen onze Group.

Als procesverbeteringscoördinator waarborg ik de uniforme en geïntegreerde verwerking van medewerkers informatie. Hierdoor leg ik de hoeksteen voor een warme, toekomstgerichte en evidence based HR aanpak naar alle belanghebbenden, en waarborg ik eveneens een snelle en correcte verwerking van alle medewerkers gerelateerde data (payroll, werving, remuneratie, ontwikkeling, en performantie).

Ik neem zelf het voortouw in het optimaliseren en digitaliseren van de informatiestromen en de eraan gekoppelde HR dienstverlening naar medewerkers en leidinggevenden. Dit doe ik projectgericht, samen met de collega’s die voor specifieke domeinen verantwoordelijk zijn. Zo leidt onze aanpak tot een state-of-the art invulling van het digitale luik van de medewerker benadering.

Ik integreer gradueel het portfolio aan excelsheets in één personeelsdossier, en zoek tegelijk hoe de onderliggende deelprocessen vereenvoudigd en herdacht kunnen worden. Ik doe dit vanuit een end-to-end perspectief. Ik ondersteun en inspireer eveneens collega’s in de manier waarop ze projectgericht hun deelprocessen verbeteren. Hierdoor realiseren we als team de HR agenda.
Ik prioriteer de verschillende deelinitiatieven om tot een geïntegreerd digitaal personeelsdossier te komen en  spreek ik de doelstellingen, aanpak, milestones en beoogde resultaten af. Op termijn werk  ik de HR analytics aanpak verder uit.

Dit leidt niet enkel tot efficiëntie en effectiviteitswinsten, maar ook tot het vrijmaken van meer tijd voor een ontwikkelingsgerichte invulling van de HR tijdsbesteding.

Ik maak er een erezaak van om ‘bewust’ aanwezig te zijn in de Peeters organisatie. Er zijn heel wat uitdagingen te tackelen, en de impact die ik er vanuit HR op heb is best groot. Het is wel eens in constructieve discussie gaan, maar in spanning zitten net de meest waardevolle opportuniteiten.

Over Group Peeters

Group Peeters is marktleider in industriële reiniging. Met meer dan 60 jaar ervaring zijn we vandaag actief op 10 locaties en hebben we meer dan 1000 collega’s. We innoveren actief en leveren een top service.

Group Peeters streeft ernaar haar opdrachtgevers de beste industriële diensten aan te bieden op de markt. Veel meer dan een leverancier, willen we de betrouwbare, meedenkende partner zijn die 24/7 klaarstaat en onze ervaring en expertise graag delen met elke klant.  

Locatie

Scheldelaan 420 / Haven 507
2030 Antwerpen

Routebeschrijving

Zavelbosstraat 3
2200 Herentals

Routebeschrijving

Aanbod

  • Een  fulltime, vaste aanstelling bij de marktleider in de Benelux op gebied van industriële reiniging
  • Een ruime zelfstandigheid  en een toffe teamsfeer
  • Een gedegen inwerkprogramma en de nodige begeleiding

Ligt dit verhaal in lijn met hoe je je eigen ontwikkeling ziet? Interesse? Geprikkeld? Laat het ons weten.

Contacteer ons