Growth Hacker

Met slimme ingrepen werk je mee aan de groei van het bedrijf.

Holix vindt haar geboorteplek in R&D binnen het domein van organisatieontwikkeling. Holix is 'evidence based' wetenschap vertaald naar technologie. 

Organisaties zoeken volop naar manieren om de productiviteit te maximaliseren. Er wordt geëxperimenteerd met zelf-organizerende teams, betrokkenheid, eigenaarschap en zoveel meer. Er worden in dat proces echter veel ‘fouten’ gemaakt. Bijv. als gevolg van slechte aanwervingen, onduidelijkheid over rollen en verantwoordelijkheden of gebrek aan motivatie. De kost van deze fouten is gigantisch.

Holix biedt organisaties (1) oplossingen om een krachtige, veerkrachtige, waarde-gedreven organisatie te co-creëren, structureren en bouwen, en (2) dashboards om de broodnodige inzichten te verwerven om de prestaties en zelfregulatie van mensen en teams te versterken. Het potentieel is enorm.

Als SaaS bedrijf zitten we in een start-up modus. De technologie is in consulting reeds uitvoerig getest en gebruikt, de uitdaging nu is dit consultant onafhankelijk te maken, de software internationaal op de kaart te zetten en volop door te ontwikkelen op AI zodat ook de software zelf-regulerend wordt. Vandaag beschikken we over een Nederlandstalige versie. Begin 2021 zullen we ook over een Engelstalige versie beschikken.Ik werk voorstellen uit om landingspagina's te verbeteren en af te stemmen met evoluerende klantbehoeftes. Daarvoor anticipeer ik op evoluties en analyseer ik conversie funnels bij concurrenten. Verder bekijk ik hoe we via tracking tools de ervaring van klanten kunnen evalueren en verbeteren. Ten slotte anticipeer ik beter op klantennoden door MAB testing.

Ik formuleer optimalisatieinitiatieven over website traffic. Om dit te bereiken promoot en ondersteun ik betrokkenheid en anticipeer ik op spanningsvelden. Ik onderzoek welke informatie en indicatoren nodig zijn om data analyses beter te organiseren. Ik draag zo bij aan onze wendbaarheid bij websites met oog op conversie. Dat maakt het mogelijk om in te spelen op evoluerende behoeftes.

Ik bewaak de timing en middelen van online advertenties. Aansluitend voer ik A/B testing uit en anticipeer ik op mogelijke inefficiënties. Uiteindelijk slaag ik er in de lead conversieratio te ontwikkelen op een voorspelbare en gecontroleerde manier.

Ik plan om AI in marketing op een efficiënte en effectieve manier te waarborgen. Ik stuur daarvoor SEO optimalisatie bij en zorg dat we tijd winnen. Onze planningsaanpak van onze ROAS laat toe om gericht informatie te verzamelen en performantiecriteria te verfijnen.

Getriggerd door bovenstaand verhaal? Wil je meer weten en ontdekken waarmee jij het verschil kan maken?

Laat je gegevens achter en we contacteren je asap.


Over Holix


Als we als mensheid blijven groeien als vandaag, dan hebben we in 2050 3x de Aarde nodig. We moeten anders met onze resources leren omgaan en moeten herdenken wat waarde-creatie en impact hebben betekent. Zonder winst geen bedrijf, zonder waarde en impact geen winst.

Met Holix helpen we je om inzicht in uw markt, stakeholders en maatschappelijke evoluties te krijgen. Ontdek welke impact, welke waarde-creatie en welke ‘purpose’ je bedrijf kan nastreven.

Met Holix helpen we je daarnaast in het uitbouwen van de organisatie die nodig is om de beoogde waarde-creatie en impact te realiseren. Ontwikkel teams, structuur, leiderschap en mensen. Maak je volle potentieel en ambitie waar. Dit volledig gedragen door de Holix Software.

Locatie

Oude Leeuwenrui 7-11
2000 Antwerpen

Routebeschrijving

Aanbod

  • Een uitdagende rol waarbij we je maximaal ondersteunen
  • Een ruime zelfstandigheid  en een toffe teamsfeer
  • Een gedegen inwerking en de nodige begeleiding​

Terug naar Holix rollenoverzicht

Ligt dit verhaal in lijn met hoe je je eigen ontwikkeling ziet? Interesse? Geprikkeld? Laat het ons weten.

Contacteer ons