Dossierbeheerder

“Door een top financiële administratie moeten onze klanten zich alleen bekommeren over hun klanten”

Bij ons vind je geen klassieke functiebeschrijving, wel een storyline. Onderaan dit verhaal heb je de optie om te kiezen of deze rol perfect bij je past, te uitdagend is, of niet uitdagend genoeg.


“Door een top financiële administratie moeten onze klanten zich alleen bekommeren over hun klanten”

Met een wereldklasse niveau coördineer ik de boekhouding en rapportering van onze klanten. Dit gaat van kwartaalafsluitingen tot en met de jaarlijkse belastingaangiften. Ik zorg ervoor dat we blijven anticiperen op de noden van onze klanten.  

Ik zoek naar een manier waarop we efficiënter corresponderen met onze klanten en met welke rapportering we de klant beter ondersteunen in het evalueren van financiële gegevens en prestaties. Ik zorg er uiteindelijk voor dat onze klanten dat beter kunnen.

Ik zet een combinatie van software en hulpmiddelen in om mijn werk goed te kunnen uitvoeren. Ik ben verantwoordelijk om precies en correct te gaan met de bestaande tools voor het verwerken van o.a.onkostennota’s. Ik neem ook initiatief om mijn eigen vaardigheden aan te scherpen zodat ik er in slaag om opdrachten meteen correct uit te voeren.

Ik plan mijn werk rond de boekhouding van de klant. Ik verzamel hiervoor informatie over de in te boeken en af te schrijven kosten, de te betalen belastingen en de tijd die ik hiervoor nodig zal hebben. Zo draag ik bij aan een vlotte planning en tevreden klanten.  

Vermeiren Accountancy & Tax is een jong en dynamisch accountantskantoor dat instaat voor uw boekhouding en fiscale aangiften.

Indien u plannen heeft om een eigen zaak op te starten dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vermeiren geeft advies en helpt u bij de inschrijving in de kruispuntbank voor ondernemingen, btw registratie, aansluiting sociaal verzekeringsfonds etc.

Vervolgens verzorgt Vermeiren uw boekhouding (verwerken van aan -en verkoopfacturen, bankafschriften, opmaak jaarrekening, etc) en zorgen we ervoor dat uw fiscale aangiften (btw, personenbelasting, vennootschapsbelasting, etc) op tijd en stond worden ingediend.

Op basis van voornoemde werkzaamheden bezorgen we u correcte feedback omtrent de resultaten van uw bedrijf + geven we managementadvies en fiscaal advies.
Bijstand bij een eventuele belastingcontrole hoort uiteraard ook tot ons takenpakket!

Door middel van samenwerking met tal van specialisten (advocaten, bedrijfsrevisoren, notarissen, verzekeringsmaatschappijen,...) tracht Vermeiren u een all in service te bieden.

Tools & technologie

  • Zensoft
  • Sofisc
  • Silverfin
  • Adminis

Locatie

Bredabaan 512C
2990 Wuustwezel

Routebeschrijving

Aanbod

  • Een  fulltime, vaste aanstelling
  • Een ruime zelfstandigheid  en een toffe teamsfeer
  • Een gedegen inwerkprogramma en de nodige begeleiding

Ligt dit verhaal in lijn met hoe je je eigen ontwikkeling ziet? Interesse? Geprikkeld? Laat het ons weten.

Contacteer ons