Business Developer 2.0

Creëren van Industrie 4.0 doorbraken in de maakindustrie.

​Bij ons vind je geen klassieke functiebeschrijvingen, wel verhalen. Onderaan elk verhaal heb je de optie om te kiezen of deze rol perfect bij je past, te uitdagend is, of niet uitdagend genoeg. In de 2 laatste gevallen kan je het verhaal van een andere rol lezen om te zien of die beter bij je past.

Creëren van (industrie 4.0) doorbraken voor de maakindustrie in België.​

"Ik bouw (nationaal en internationaal) relaties op met bestaande en nieuwe klantengroepen, de topbedrijven in de maakindustrie, onderzoeksinstellingen, toeleveranciers, partners, Europese partners, … en bouw consortia uit. Ik zorg ervoor dat ik als actieve gesprekspartner betrokken wordt in de gremia die de onderzoeksprogramma’s bepalen.

Er bestaat een spanningsveld in die zin dat we steeds meer middelen dienen te creëren vanuit het bedrijfsleven om de afhankelijkheid van subsidies te verminderen. Ik creëer de middelen die nodig zijn om de eigen organisatie verder te ontwikkelen en zorg ervoor dat de aandacht ook naar topics gaat die op langere termijn schaalbaar zijn. Zodra programma’s starten, manage ik de structuur en de relaties tussen de verschillende programma’s. Ik draag bij aan de ontwikkeling van een strategie die 5 jaar vooruit kijkt naar de ontwikkeling van services, producten en infrastructuur.

Ik zorg ervoor dat alle betrokkenen (Core Lab managers, onderzoekers, accountmanagers, interne en externe project stakeholders, Chief Valorization Officer, …) gealigneerd blijven met onze eigen organisatiedoelen. Ik anticipeer tijdig en in samenwerking met het bestuur zodat we met oog op de toekomst als organisatie de capaciteit blijven ontwikkelen die nodig is.

Ik onderzoek markten, sectoren, trends, evoluties en kijk daarbij naar de samenhang en naar de ‘white space’ (wat er niet is). Eén van de grote uitdagingen zit hem erin om samen met de collega’s een visie uit te bouwen, waar niet alleen wij, maar ook de gehele industrie enthousiast van wordt. Op die manier creëer ik hefboom om middelen niet alleen vanuit overheden, maar ook vanuit het bedrijfsleven te verzamelen."

Flanders Make​

Flanders Make is het strategisch onderzoekscentrum voor de maakindustrie. We stimuleren open innovatie via hoogkwalitatief onderzoek.

Ons doel: excelleren in onderzoek in Vlaanderen opdat maakbedrijven volop steun vinden voor hun innovatietrajecten. Zo dragen we bij tot nieuwe producten en processen om de voertuigen, machines en fabrieken van de toekomst te realiseren.

Technologie, tools en kaders

  • Smart robots
  • Autonomous vehicles
  • Interconnected machines
  • Flexible assembly

Locatie

  • Sites en labo's in Leuven en Lommel
  • Satellietkantoor en labo in opbouw in Kortrijk

Aanbod

Flanders Make biedt een boeiende uitdaging in een innovatieve omgeving. Naast kansen om jezelf te ontwikkelen wordt er uiteraard een marktconform loon voorzien.

Naar het Flanders Make rollenoverzicht

Ligt dit verhaal in lijn met hoe je je eigen ontwikkeling ziet? Interesse? Geprikkeld? Laat het ons weten.

Contacteer ons