Accountant

'Meer dan een accountant'

Bij ons vind je geen klassieke functiebeschrijving, wel een storyline. Onderaan dit verhaal heb je de optie om te kiezen of deze rol perfect bij je past, te uitdagend is, of niet uitdagend genoeg.

‘Meer dan een accountant’

Ik ben niet alleen verantwoordelijk voor een top dienstverlening, maar draag ook bij aan de evolutie van hoe we de boekhouding en rapportage van onze klanten coördineren en organiseren, van kwartaalafsluitingen tot belastingaangiften. Ik borg dat we blijven inspelen op opportuniteiten die een veranderende omgeving (bijv. de evoluerende wetgeving)met zich meebrengen.

Ik denk na over hoe we meer meerwaarde kunnen creëren voor onze klanten en hoe we nauwer kunnen samenwerken. Dit met als doel onze klanten beter inzicht te verschaffen over hun financiële prestaties, en de conclusies die ze er al dan niet aan kunnen vasthangen. Ik zorg er met andere woorden voor dat klanten betere beslissingen kunnen nemen over hun eigen ondernemen.

Ik beheer budgetten en tijdslijnen die voor de verschillende onderdelen van onze dienstverlening bij de klant van toepassing zijn. Dat gaatvan mijn eigen tijd, tot de tijd van de collega’s, tot het inzetten van software zoals Sofisk. Ik leg me daarvoor o.a. toe op de afstemming van transacties tussen bedrijven.  

Ik coördineer mijn werk zodat ik efficiënt en vlot aan de slag kan. Hiervoor verzamel ik alle financiële informatie die ik nodig heb om de klant verder te helpen. Ik zorg dat dit proces zo optimaal mogelijk verloopt om de voortgang van elk dossier te maximaliseren. Zo draag ik uiteindelijk bij aan de oplossingen die we de klant beloven.

Vermeiren Accountancy & Tax is een jong en dynamisch accountantskantoor dat instaat voor uw boekhouding en fiscale aangiften.

Indien u plannen heeft om een eigen zaak op te starten dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vermeiren geeft advies en helpt u bij de inschrijving in de kruispuntbank voor ondernemingen, btw registratie, aansluiting sociaal verzekeringsfonds etc.

Vervolgens verzorgt Vermeiren uw boekhouding (verwerken van aan -en verkoopfacturen, bankafschriften, opmaak jaarrekening, etc) en zorgen we ervoor dat uw fiscale aangiften (btw, personenbelasting, vennootschapsbelasting, etc) op tijd en stond worden ingediend.

Op basis van voornoemde werkzaamheden bezorgen we u correcte feedback omtrent de resultaten van uw bedrijf + geven we managementadvies en fiscaal advies.Bijstand bij een eventuele belastingcontrole hoort uiteraard ook tot ons takenpakket!

Door middel van samenwerking met tal van specialisten (advocaten, bedrijfsrevisoren, notarissen, verzekeringsmaatschappijen,...) tracht Vermeiren u een all in service te bieden.

Tools & technologie

  • Zensoft
  • Sofisc
  • Silverfin
  • Adminis

Locatie

Bredabaan 512C

2990 Wuustwezel

Routebeschrijving

Aanbod

  • Een  fulltime, vaste aanstelling
  • Een ruime zelfstandigheid  en een toffe teamsfeer
  • Een gedegen inwerkprogramma en de nodige begeleiding

Ligt dit verhaal in lijn met hoe je je eigen ontwikkeling ziet? Interesse? Geprikkeld? Laat het ons weten.

Contacteer ons