Functieomschrijving Utilities Consultant / Business Consultant

LAVA zoekt collega's, interesse om dit verhaal binnenkort te vertellen?

Maximale impact creëren door aanpak en aanbod te differentiëren

"Ik werk voor LAVA. Wij leveren high-end consultancy voor de utilities sector en haar ecosysteem. Ik ben als ervaren consultant deel van een bijzondere groep van experten. Samen zorgen we dat onze klanten groeien door hen te begeleiden in het uitwerken van strategie & business transformation, processen en systemen en hen te loodsen door veranderingstrajecten.

Je zou me een trend & innovatiewatcher kunnen noemen. Ik vertaal wat relevant is binnen de sector, bijv. technologische trends en innovaties, naar een gedifferentieerd aanbod dat we bij onze klanten kunnen aanbieden en dat in lijn ligt met de veranderende verwachtingen. Ik draag op die manier ook actief bij aan de bedrijfsgroei.

Binnen de projecten en proposals zorg ik voor de uitwerking van concrete en deels repliceerbare aanpakken die ik continu bijstuur en optimaliseer op basis van lessons learned. Mijn collega’s doen beroep op mij in mijn rol als service champion in operational excellence. In dat kader zorg ik dat mijn expertise top blijft. Ik ervaar in de uitvoering van opdrachten vaak een continu spanningsveld tussen enerzijds de stakeholders die verder van de praktijk staan en anderzijds wat er leeft op de werkvloer.

Ik zorg voor overleg met elke partij op een zodanige manier dat er een ‘common ground’ gecreëerd wordt. Dit leidt tot significante verbetering in de implementatie en het opleveren van milestones.

 

In dat proces stem ik continu af met alle stakeholders zodat we de juiste focus houden en het LAVA team correct blijven positioneren. 

Ik draag de eindverantwoordelijkheid voor de dagelijkse project opleveringen. Structurele wijzigingen in de planning en andere belangrijke beslissingen nemen we dan weer met het projectteam. Op de meeste projecten functioneer ik binnen een bredere context van verandering en transformaties, waar het belangrijk is afhankelijkheden correct in te schatten, te signaleren of bij te sturen.

 

Het is een uitdaging wanneer ik bepaalde afwegingen dien te maken die gekoppeld zijn aan weerstand en ‘politieke’ agenda’s. Dit komt het grotere belang echter steeds ten goede."

LAVA startpagina

Lava Consulting

​LAVA staat bedrijven in de utilities markt bij in business transformation en performance improvement projecten.

 

Ze ontwikkelen visie, strategische plannen, ontwikkelen customer value, vertalen business naar IT en helpen de klanten operational excellence na te streven. 
 

Technologie, tools en kaders

 

Operational Excellence, Change Management, Organisation Transformation, Smart Meters, Switching, Supplier Products , Services Portfolio, Supply Chain Management, Contracting, Billing, Asset Management, Vendor Selection

Locatie

Dulle-grietlaan 10

9050 Gentbrugge

Routebeschrijving

Aanbod

Wij (van CHC) zijn getuige en verklaren onder eed; LAVA is een sterke speler met visie en innovatie in het DNA. Het HR beleid is ontwikkelingsgericht en draagt de filosofie van collectieve intelligentie. De basis overtuiging: Veel slimme mensen onder elkaar maken nog veel slimmer.

 

(Over loon en andere conditio sine qua non kunnen we kort zijn; dat zit goed.)

Lava Consulting zoekt

Utilities Consultant / Business Consultant

Rollen als hefboom voor (persoonlijke) groei - de StoryBoard van LAVA

Functional Consultant

Kwaliteit, klanttevredenheid & nauwe samenwerking zijn een attitude!

Utilities Consultant

Maximale impact creëren door aanpak en aanbod te differentiëren.

Klik op het verhaal dat je aanspreekt.

Meer info over de methodiek

Project Manager

Aanpak is belangrijk, change management is cruciaal!

Strategy Consultant

Ik herteken product & diensten portfolio en zet end-2-end aanpakken op!

Let's connect

Ligt dit verhaal in lijn met hoe je je eigen ontwikkeling ziet? Interesse? Geprikkeld? Laat het me weten. 

  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Contactgegevens

Connect Human Capital

The Lofthouse

Oude Leeuwenrui 7-11

2000 Antwerpen, België

+32 (0)3 294 78 60

info@connect-hc.com