Functieomschrijving - Strategy Consultant 

LAVA zoekt collega's, wil jij binnenkort dit verhaal zelf vertellen? 

Ik herteken product & diensten portfolio en zet end-2-end aanpakken op!

"De complexiteit van onze projecten stijgt continu en het product / diensten portfolio van veel bedrijven wordt heterogener. Een éénduidige aanpak kiezen, is niet meer voldoende. Dat impliceert een denken in scenario’s.

We dienen er voor te zorgen dat we binnen onze aanpakken zo veel mogelijk 'tailor made' mogelijk maken, in lijn met het pakket aan diensten of producten van de klant.  Dat vergt dus een hoge graad van wendbaarheid en een zeer hoge graad van expertise en methodologieën die flexibel ingezet kunnen worden.

Binnen LAVA analyseer ik onze workflows en onderzoek ik welke winsten we kunnen maken; dit vertaal ik naar oplossingen. Ik onderzoek welke trends aan het ontluiken zijn binnen de sector en werk samen met onze klanten om procesinnovaties te creëren die tegemoet komen aan deze trends. Daardoor kunnen we onze klanten een unieke strategische positie geven. Ik dien daarbij continu te reflecteren over hoe technologische, operationele en procesrisico’s beter bewaakt worden. Ik draag bij aan de interne proces reengineering, het uitzetten van methodologieën en het aanpassen van werk- en organisatievormen met oog op het realiseren van productiviteitverhogingen.

Voor kapitaalintensieve investeringen, beslissen we in overleg. Ik bouw een strategische kalender over een tijdshorizon van 1 tot 2 jaar rekening houdende met het strategische 5-jaar plan dat we met LAVA gebouwd hebben.

 

Ik borg een goede samenhang tussen de collega’s, een uitdaging gezien we in onze sector elkaar niet altijd vaak zien. Ik stem een trainingsprogramma af op het groeipad dat in lijn ligt met de groei van de organisatie.

Lava Consulting

​LAVA staat bedrijven in de utilities markt bij in business transformation en performance improvement projecten.

 

Ze ontwikkelen visie, strategische plannen, ontwikkelen customer value, vertalen business naar IT en helpen de klanten operational excellence na te streven. 
 

Technologie, tools en kaders
 

Developing a vision & strategy, strategy execution, business transformations, operating model changes, post-merger integrations, process re-engineering, organisational restructuring, IT systems transformations, C-level exposure

Locatie

Dulle-grietlaan 10

9050 Gentbrugge

Routebeschrijving

Aanbod

Wij (van CHC) zijn getuige en verklaren onder eed; LAVA is een sterke speler met visie en innovatie in het DNA. Het HR beleid is ontwikkelingsgericht en draagt de filosofie van collectieve intelligentie. De basis overtuiging: Veel slimme mensen onder elkaar maken nog veel slimmer.

 

(Over loon en andere conditio sine qua non kunnen we kort zijn; dat zit goed. Ook ondernemerschap wordt gevoed en gestimuleerd.)

Vandaag groeien we sterker dan ooit. De ervaring die ik heb weten te vertalen naar een sterke visie samen mijn vermogen om anderen te enthousiasmeren heeft daarin een bijzondere rol gespeeld."

LAVA startpagina

Lava Consulting zoekt

Strategy Consultant 

Rollen als hefboom voor (persoonlijke) groei - de StoryBoard van LAVA

Functional Consultant

Kwaliteit, klanttevredenheid & nauwe samenwerking zijn een attitude!

Utilities Consultant

Maximale impact creëren door aanpak en aanbod te differentiëren.

Klik op het verhaal dat je aanspreekt.

Meer info over de methodiek

Project Manager

Aanpak is belangrijk, change management is cruciaal!

Strategy Consultant

Ik herteken product & diensten portfolio en zet end-2-end aanpakken op!

Let's connect

Ligt dit verhaal in lijn met hoe je je eigen ontwikkeling ziet? Interesse? Geprikkeld? Laat het me weten.

  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Contactgegevens

Connect Human Capital

The Lofthouse

Oude Leeuwenrui 7-11

2000 Antwerpen, België

+32 (0)3 294 78 60

info@connect-hc.com