Functieomschrijving - Project Manager

LAVA zoekt collega's, vertel jij binnenkort zelf dit verhaal?

Aanpak is belangrijk, change management is cruciaal!

"Ik heb de eindverantwoordelijkheid over een aantal projecten en het ontwikkelen van end-2-end projectaanpakken; van analyse tot ontwerp, implementatie, testing, acceptatie, go-live, warranty en maintenance.

Ik stuur vernieuwing door uitdagingen te herformuleren, buiten de gangbare denkkaders te stappen en veronderstellingen bespreekbaar te maken. Ik anticipeer op mogelijke belangenconflicten tussen de stakeholders (betrokken departementen, business, IT, leveranciers, vendors, …) en beheer de project politiek. Zo behouden we het overzicht van alle technologische, operationele en procesrisico’s beter.

Opmaken en beheren van operationele budgetten, technologieën en resources doe ik ook. Onze projecten zijn vaak bemand met een meerderheid aan mensen langs klantzijde en derde partijen. Stakeholder management is cruciaal om iedereen betrokken te houden. Projectstatusmeetings houd ik dan weer met de stuurgroep.

Bij tussentijdse opleveringen probeer ik, samen met het team, maximaal te leren uit onze aanpak en resultaten, met als doel altijd maar beter te doen, ook op vlak van samenwerken en team spirit.

 

Ik stel klassieke oplossingen graag in vraag. Voor een aantal van onze projecten heeft dat al tot significante productiviteitsstijgingen geleid.

De grootste uitdaging zit hem vaak in change management. De rol van change ambassadeurs is hierin cruciaal. Zij zorgen mee voor verandering door heldere communicatie, veel aandacht voor mensen en toepassen van verschillende change management technieken."

LAVA startpagina

Lava Consulting

​LAVA staat bedrijven in de utilities markt bij in business transformation en performance improvement projecten.

 

Ze ontwikkelen visie, strategische plannen, ontwikkelen customer value, vertalen business naar IT en helpen de klanten operational excellence na te streven. 
 

Technologie, tools en kaders
 

PMI, Prince2, Project Management, Service Management, Customer Relationship Management, Market Infrastructure, Stakeholder Management, ERP, Supply Chain Management, Change Management

Locatie

Dulle-grietlaan 10

9050 Gentbrugge

Routebeschrijving

Aanbod

Wij (van CHC) zijn getuige en verklaren onder eed; LAVA is een sterke speler met visie en innovatie in het DNA. Het HR beleid is ontwikkelingsgericht en draagt de filosofie van collectieve intelligentie. De basis overtuiging: Veel slimme mensen onder elkaar maken nog veel slimmer.

 

(Over loon en andere conditio sine qua non kunnen we kort zijn; dat zit goed.)

Lava Consulting zoekt

Project Manager

Rollen als hefboom voor (persoonlijke) groei - de StoryBoard van LAVA

Functional Consultant

Kwaliteit, klanttevredenheid & nauwe samenwerking zijn een attitude!

Utilities Consultant

Maximale impact creëren door aanpak en aanbod te differentiëren.

Klik op het verhaal dat je aanspreekt.

Meer info over de methodiek

Project Manager

Aanpak is belangrijk, change management is cruciaal!

Strategy Consultant

Ik herteken product & diensten portfolio en zet end-2-end aanpakken op!

Let's connect

Ligt dit verhaal in lijn met hoe je je eigen ontwikkeling ziet? Interesse? Geprikkeld? Laat het me weten. 

  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Contactgegevens

Connect Human Capital

The Lofthouse

Oude Leeuwenrui 7-11

2000 Antwerpen, België

+32 (0)3 294 78 60

info@connect-hc.com