Functieomschrijving - Functional Consultant

LAVA zoekt collega's, vertel jij binnenkort dit verhaal?

Kwaliteit, klanttevredenheid & nauwe samenwerking zijn een attitude!

"Ik werk voor LAVA. Wij leveren management consultancy voor de utilities sector en haar ecosysteem. Ik ben als consultant deel van een bijzonder ervaren groep van experten. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten hun business model kunnen laten kantelen, we ondersteunen hen in het opzetten van end-2-end processen of helpen hen in het optimaliseren van (bestaande) processen.

Als consultant ben ik verantwoordelijk voor dat laatste; het optimaliseren van een aantal processen bij onze klanten. Ik borg een goed contact met alle interne stakeholders en zorg dat de nodige feedback en informatie bij de projectmanager en andere stakeholders terecht komt.

Met oog op maximaal efficiënte implementatie, formuleer ik initiatieven en maatregelen die ik tijdens overleg voorleg. Ik onderzoek in dat proces tevens welke nieuwe trends of ontwikkelingen in de sector relevant kunnen zijn. Voor de personen die geïmpacteerd worden door de verandering, ontwikkel ik een opleidingsaanpak waarvan ik de uitvoering organiseer. Ik beslis en zorg dat we daarvoor de benodigde materialen hebben.

Indien er bijkomend budget vrijgemaakt moet worden, zorg ik voor overleg. De algemene planning wordt in het begin van het jaar opgesteld. Dagdagelijks plan ik mijn eigen tijd, als er in de algemene planning zaken wegvallen of vertragingen oplopen, dan wordt er in overleg met de manager en beslissing-nemende organen gekeken naar de impact en mogelijke alternatieven. In die zin ondersteun ik ook de collega’s in het plannen van hun agenda.

Het lijkt een constante dat het in elk project de wens is dat er ‘gisteren’ al live gegaan zou zijn. Ik waak er wel op dat we de veranderende prioriteiten zo goed mogelijk opvangen. Ook bij de klant zijn stakeholders regelmatig overbelast, het is dus best een uitdaging om bepaalde change als prioritair te laten behandelen. Ik begin vaak zonder voorkennis bij een klant en slaag er in om na een korte periode toch te integreren en werk op te leveren dat gewaardeerd wordt door het management van de klant. Dat beschouw ik best als een succes."

LAVA startpagina

Lava Consulting

​LAVA staat bedrijven in de utilities markt bij in business transformation en performance improvement projecten.

 

Ze ontwikkelen visie, strategische plannen, ontwikkelen customer value, vertalen business naar IT en helpen de klanten operational excellence na te streven. 
 

Technologie, tools en kaders
 

Operational Excellence, Change Management, Organisation Transformation, Smart Meters, Switching, Supplier Products , Services Portfolio, Supply Chain Management, Contracting, Billing, Asset Management, Vendor Selection

Locatie

Dulle-grietlaan 10

9050 Gentbrugge

Routebeschrijving

Aanbod

Wij (van CHC) zijn getuige en verklaren onder eed; LAVA is een sterke speler met visie en innovatie in het DNA. Het HR beleid is ontwikkelingsgericht en draagt de filosofie van collectieve intelligentie. De basis overtuiging: Veel slimme mensen onder elkaar maken nog veel slimmer.

 

(Over loon en andere conditio sine qua non kunnen we kort zijn; dat zit goed.)

Lava Consulting zoekt

Functional Consultant

Rollen als hefboom voor (persoonlijke) groei - de StoryBoard van LAVA

Functional Consultant

Kwaliteit, klanttevredenheid & nauwe samenwerking zijn een attitude!

Utilities Consultant

Maximale impact creëren door aanpak en aanbod te differentiëren.

Klik op het verhaal dat je aanspreekt.

Meer info over de methodiek

Project Manager

Aanpak is belangrijk, change management is cruciaal!

Strategy Consultant

Ik herteken product & diensten portfolio en zet end-2-end aanpakken op!

Let's connect

Ligt dit verhaal in lijn met hoe je je eigen ontwikkeling ziet? Interesse? Geprikkeld? Laat het me weten. 

  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Contactgegevens

Connect Human Capital

The Lofthouse

Oude Leeuwenrui 7-11

2000 Antwerpen, België

+32 (0)3 294 78 60

info@connect-hc.com