logo inflow transparant.png

Burn-outs, depressies, ..... Je kan er vandaag in de media niet naast kijken. We hebben een maatschappij gecreëerd waarin we gaan staken omdat we 2 jaar langer 'moeten' werken, terwijl werken een deel van onze ‘happiness’ hoort te bepalen. Stel je voor dat je werk een uit de hand gelopen hobby is. Één die je energie geeft, en je talenten ten volle laat schitteren. Stel je eens voor hoe het zou zijn als je volop in je passie zit? Of nog 'erger,' stel je eens voor dat iedereen in zijn passie zit?

De wereld veranderen zal tijd vragen. Met een hart vol vuur, en een niet te temmen ambitie, zijn we daarom alvast begonnen met onszelf. We helpen bedrijven en mensen hun passie te vinden. Een succesvolle 'fit' tussen werkgever en onszelf zit niet in achtergrond, maar in talenten, passie en identiteit.

Met die overtuiging is Connect Human Capital, ondertussen meer dan 10 jaar geleden, gestart. We hebben er ondertussen een mooi parcours in afgelegd. Vandaag kunnen we de 'passie' van hierboven een gezicht geven. Wij noemen het 'InFlow'. 'InFlow' ben je als je de tijd vergeet, volop opgaat in wat je graag doet, bijdraagt aan een duurzame wereld, uitgedaagd wordt en jezelf continu ontwikkelt.

 

Samen met onze partners, staan we aan de wieg van een revolutionair platform. In dat platform is AI geïntegreerd bestaande uit een 'storyline generator' en een 'matching engine'. De storyline generator genereert met behulp van AI automatisch verhaallijnen die klassieke rol beschrijvingen vervangen. De technologie maakt het mogelijk om rollen in relatie tot elkaar te ontwerpen waardoor het organisaties toelaat om teams te bouwen en te ontwikkelen die 'werken'. De 'matching engine' bestaat uit een waarden-, maturiteit- en denkkrachtspiegel waarmee we de mate waarin medewerkers en teams ook effectief InFlow zijn kunnen meten. 

Voor meer info; inflow@inflow.solutions

Betere werkplekken in een inspirerende bedrijfsstructuur.

storyline generator

Burn-out

Onzekerheid

Stress

Bore-out

Frustratie

Verveling

logo inflow transparant.png

matching engine

Gratis e-book: 

Recruitment 4.0 - Voormalig recruitmentbureau legt uit hoe je recruitmentbureaus overbodig kan maken

Neem contact op

Heb je een vraag?

Stuur een mailtje naar Ashley en hij neemt spoedig contact met je op.

Je kan ons ook altijd volgen via

  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Contactgegevens

Connect Human Capital

The Lofthouse

Oude Leeuwenrui 7-11

2000 Antwerpen

+32 (0)3 294 78 60

info@connect-hc.com

Cookies & privacy © Connect Human Capital 2018