logo2.png

Suitehotel Gulde Schoen in Antwerpen zoekt een

Hotel Manager

Bij ons vind je geen klassieke functiebeschrijving, wel een storyline. Onderaan dit verhaal heb je de optie om te kiezen of deze rol perfect bij je past, te uitdagend is, of niet uitdagend genoeg. 

Ik heruitvind "customer experience excellence" binnen het boutique hotelwezen.

 

Ik innoveer het hotel wezen en creëer daarmee top ervaringen voor onze klanten. Ik doe dit door onze processen en onze prestaties continu te analyseren en bij te sturen. Ik vertaal dit door naar een top-team-werking en een naadloze planning en werkschema’s. Ik borg uitstekende samenwerkingsrelaties tussen de verschillende faciliteiten (bar / restaurant / hotel / …).

 

Ik innoveer de manier waarop de totale klant-beleving verloopt. Ik zorg dat we dit als team kunnen realiseren; van ontvangst tot bar tot resto tot opvolging beleving.  Ik ontwikkel en implementeer daarvoor zowel de visie als de aanpak en zorg dat ik de buy-in van het hele team en van de stakeholders heb.

 

Om dit te bereiken, bepaal ik de budgetten die we nodig hebben, zorg ik voor een draagvlak bij de verschillende stakeholders en beheer ik de inzet van de middelen. Dit kan gaan van marketing en communicatie initiatieven tot het opzetten en partneren met specifieke doelgroep verenigingen en labels (bij luxury hotels verenigingen).

Ik plan met oog op de groei van het hotel en zorg dat we tijdig de juiste medewerkers kunnen aantrekken. Ik ontwikkel en implementeer roadmaps en plan het continu verbeteren van onze dienstverlening.

Ik geloof in customer experience as an attitude. Dit maakt dat ik voortdurend op zoek ga naar tools en parameters om het engagement en onze creativiteit binnen de sector onder de loep te nemen en te experimenteren. Ik word gewaardeerd voor mijn discretie en tevens transparante communicatie. Mijn positieve en optimistische blik en professionaliteit werken aanstekelijk.

Over Suitehotel Gulde Schoen

 

Suitehotel Gulde Schoen is een prachtig historisch pand op de Melkmarkt in Antwerpen.

Assita Dembelé raakte verknocht aan deze mooie locatie. Bedoeling was om het in te richten als  een luxehotel met wellness faciliteiten. De eerste verbouwingswerken stuitte echter op een aantal archeologische vondsten van de stad Antwerpen.

In 2018 opende "Gulde Schoen” de deuren, met 9 luxe suites, een binnenzwembad, bar en restaurant. De naam verwijst beide naar de gelijknamige sporttrofee en naar de historische naam van het 15de eeuwse pand.

“Met Suitehotel Gulde Schoen willen wij onze familietraditie van gastvrijheid versterken en onze gasten het gevoel geven dat ze bij vrienden thuis logeren”

– Family Dembelé

Omgeving

  • Groenplaats

  • Zelfsturende omgeving

  • Team 10 members

 

 

Locatie

Melkmarkt 37-39
2000 Antwerpen

Routebeschrijving

Aanbod

Suitehotel Gulde Schoen biedt een mooie en boeiende carrière binnen het niche boutique hotelwezen met een marktconform loon.

social-logo.png

Let's connect

Ligt dit verhaal in lijn met hoe je je eigen ontwikkeling ziet? Interesse? Geprikkeld? Laat het me weten. 

  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Contactgegevens

Connect Human Capital

The Lofthouse

Oude Leeuwenrui 7-11

2000 Antwerpen, België

+32 (0)3 294 78 60

info@connect-hc.com