Connect Human Capital bundelt haar krachten met Forte

Het tekort op de arbeidsmarkt groeit. 20% van de bedrijven gaf midden 2018 aan dat het tekort aan medewerkers de bedrijfsvoering fundamenteel belemmert terwijl dit in 2014 slechts 3% van de bedrijven bedroeg.

Een juist profiel is iets anders dan een juiste medewerker en in tijden van Industrie 4.0 evolueert parallel de noodzaak en mogelijkheid om werk te heruitvinden. “Human 2 human” staat centraal en klant en medewerker komen in die beweging onlosmakelijk bij elkaar. Strategie, operationeel model, (employer) brand, … kunnen niet los van elkaar gezien worden. Om echt impact te creëren en de nodige transformaties bij onze klanten te realiseren, gaat Connect Human Capital een volgende maturiteitsfase in door haar krachten met Forte te bundelen.

Forte helpt gevestigde Industrie 3.0 bedrijven de sprong naar Industrie 4.0 te maken. De expertise van Connect Human Capital in het people domein, gecombineerd met de expertise van Forte in het customer domein maken van ons een ijzersterke speler in het coachen en transformeren van bedrijven in het licht van Industrie 4.0.

Neem contact op

Heb je een vraag?

Stuur een mailtje naar Ashley en hij neemt spoedig contact met je op.

Je kan ons ook altijd volgen via

  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Contactgegevens

Connect Human Capital

The Lofthouse

Oude Leeuwenrui 7-11

2000 Antwerpen

+32 (0)3 294 78 60

info@connect-hc.com

Cookies & privacy © Connect Human Capital 2018