Functieomschrijving

"Opzetten van waardestromen"

Binnen onze kerndomeinen ben ik verantwoordelijk om de evoluerende behoeften bij (bestaande en nieuwe) klanten om te zetten naar nieuwe projecten, onderzoeken en innovaties. Ik bouw actief consortia uit wanneer er nieuwe calls worden uitgezet om gesubsidieerd technologisch onderzoek te verrichten (binnen de kerndomeinen, nationaal en Europees).

Ik waak erop dat we zowel gesubsidieerde als B2B projecten binnenhalen. Ik werk verschillende strategieën uit voor business development binnen de verschillende competenties, producten en services. Door onze aanpakken te herdenken slagen we er vandaag beter in om bestaande kennis en onderzoeksresultaten verder te valoriseren bij bedrijven en te vertalen naar nieuwe producten in de markt. Er worden daardoor steeds meer nieuwe (opvolg)projecten op Vlaams en Europees niveau gestart.

Ik verbind onze resultaten met de behoeften van bedrijven zodat deze binnen de bedrijven tot significante productiviteitsstijgingen zullen leiden. In deze context beheer en creëer ik budgetten en draag ik zorg voor het uitschrijven van dossiers.

Ik werk voor de technische scoping nauw samen met de Core Lab Manager of andere experten. In samenspraak met de directie bepalen we in welke financieringskanalen we mee instappen. Ik plan tot 2 jaren vooruit voor de complexere (Europese) projecten en om onze jaarlijkse business development targets te realiseren.

Flanders Make

  • Flanders Make is het strategisch onderzoekscentrum voor de maakindustrie. Vanuit onze vestigingen over heel Vlaanderen stimuleren we open innovatie via hoogkwalitatief onderzoek.

  • Ons doel: een onderzoeksnetwerk op topniveau realiseren in Vlaanderen, waar maakbedrijven volop steun vinden voor hun innovatietrajecten. Zo dragen we bij tot nieuwe producten en processen om de voertuigen, machines en fabrieken van de toekomst te realiseren.

  • Technische affiniteit: technische interesse in nieuwe technologieën voor smart robots, autonomous vehicles, interconnected machines, human-centred production sites

Locatie

Over heel Vlaanderen

Aanbod

  • Type contract: onbepaalde duur

  • Werkregime: voltijds

Voor de projecten waar deadlines vastliggen (bijv. Innovatiemandaten, Horizon 2020, …), stel ik projectvoorstellen en een planning. Ik overleg intern rond de haalbaarheid van de termijnen waarin we B2B contracten kunnen uitvoeren en dit integreer ik binnen onze totaalaanpak.

Ik geloof heel erg dat we tactisch in dienen te spelen op noden van bedrijven op kortere termijn en tegelijkertijd strategisch onderzoeksresultaten (onderzoek-producten) laagdrempelig in de markt dienen te zetten. Zo kunnen we bedrijven inspireren om op langere termijn trajecten op te zetten tot het vormen van bijv. Europese consortia.

***

Benieuwd naar hoe je groeipad bij Flanders Make er zou kunnen uitzien? Lees dan ook even het volgende verhaal: "Creëren van doorbraken". Welk verhaal spreekt jou het meeste aan?

Flanders Make zoekt

Business Developer

 

Waar en hoe solliciteren?

Herken jij jezelf in dit verhaal? Stuur je CV en motivatiebrief naar 

ashley@connect-hc.com. We nemen snel contact met je op.

  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Contactgegevens

Connect Human Capital

The Lofthouse

Oude Leeuwenrui 7-11

2000 Antwerpen, België

+32 (0)3 294 78 60

info@connect-hc.com

Jobs            Visie & team            Contact