Fijn je te ontmoeten!

Wij zoeken collega's

Voor ons team zoeken we collega's voor de onderstaande rollen. Klik op de titel die je aanspreekt en ontdek of de rol je op het lijf geschreven is. Als de rol te uitdagend is, of niet uitdagend genoeg, kan je het verhaal van een andere rol lezen om te ontdekken of die beter bij je past, zo zorgen wij er voor dat je jezelf continu kan ontwikkelen.

Over Cheops

Onze medewerkers hebben passie. Ze maken elke dag het verschil voor onze klanten én in hun vrije tijd. Wil jij ook het verschil maken? Bij ons krijg je de kans om jezelf verder te ontplooien en professioneel naar een hoger niveau te evolueren door begeleiding, opleiding en certificatie.

Cheops is een referentiespeler in IT & Business Technology Services. Wij zorgen ervoor dat bedrijven hun business kunnen blijven ontwikkelen, zonder dat nieuwe technologie hen inhaalt of oude technologie hen tegenhoudt. Met bewezen technologie maken we bedrijven efficiënter, productiever, adaptiever en dus competitiever. Cheops werd in 1989 opgericht en telt vandaag meer dan 250 medewerkers.