Aucxis

Aucxis is expert binnen bedrijfsautomatisering. Ze bestaan uit drie business units:

  • RFID oplossingen

  • e-trade systems

  • process control

 

Ze vertalen de ideeën en doelstellingen van hun klanten richting gebruikersvriendelijke systemen, waarbij de modernste technologieën worden geïntegreerd. Ze zijn momenteel met 50 werknemers.

Visie

Aucxis droomt ervan om 'het magazijn van de toekomst' te ontwikkelen. Loop als werknemer met je mobile devices door het magazijn waarbij RFID kan helpen met richtingsaanwijzers op de vloer, een kar die vanzelf rijdt, een robot die alles voor je inlaadt, tot aan de vrachtwagen, en de administratie gebeurt vanzelf. Wat voor een leuke werkervaring zou dat niet zijn?

Locatie

Aucxis cvba
Zavelstraat 40
9190 Stekene

Routebeschrijving

Technical accountmanager

Aucxis, Stekene

Rik Heirman:

"Door out-of-the-box te denken zorgde ik voor een kwaliteitsvolle oplossing voor onze klant"

Ik werk voor Aucxis, een expert in bedrijfsautomatisering. Wij werken volop aan het magazijn van de toekomst.

 

Ik ben verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van mijn klantportefeuille binnen de RFID Business Unit en zet sterk in op relaties en netwerken. Via de logistieke vakbeurs maakte ik kennis met de directeur van een verhuurbedrijf van kantoormeubelen. We spraken over de mogelijkheden van RFID om zijn logistiek proces van laden en lossen te optimaliseren. Na de beurs nam ik opnieuw contact op om een vervolgafspraak te regelen.

Tijdens dit bezoek bij de klant begreep ik dankzij mijn ervaring al snel hoe het pickings- en uitleverproces bij hen was opgebouwd. Het proces was nog erg manueel en daardoor te traag en foutgevoelig. Door ‘out of the box’ te denken, zag ik snel enkele creatieve oplossingen die de efficiëntie van het proces konden verhogen.

Omdat RFID / AUTO-ID ook steeds technisch uitdagend is, heb ik de klant eerst een voortraject aangeboden met een proof-of-concept en pilootproject. Tijdens deze fases hebben mijn technische collega’s, de klant en ikzelf samen de meest optimale oplossing gedefinieerd. Als Business Consultant ben ik nauw betrokken bij de testen en zie ik mijzelf als de link tussen de technologie en de praktische realisatie. Aansluitend heb ik de offerte opgesteld voor het totaalproject. Na enkele overlegrondes heeft de klant finaal gekozen om met ons in zee te gaan.

Het project wordt kortelings geïnstalleerd en ik hou een goede communicatie met onze uitvoerende mensen en met de klant zodat de implementatie vlekkeloos volgens afspraak kan verlopen.

 

Wat vind je van dit verhaal?

Solliciteer voor deze vacature

Wil je solliciteren of meer info? Stuur een mailtje naar Ashley, en hij neemt snel contact met je op.

  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Contactgegevens

Connect Human Capital

The Lofthouse

Oude Leeuwenrui 7-11

2000 Antwerpen, België

+32 (0)3 294 78 60

info@connect-hc.com

Jobs            Visie & team            Contact

© Connect Human Capital 2017