A.S. Adventure zoekt collega's

Team Lead

​Bij ons vind je geen klassieke functiebeschrijvingen, wel verhalen. Onderaan elk verhaal heb je de optie om te kiezen of deze rol perfect bij je past, te uitdagend is, of niet uitdagend genoeg. In de 2 laatste gevallen kan je het verhaal van een andere rol lezen om te zien of die beter bij je past. 

"Ik optimaliseer onze aanpakken"

"Mijn functie is team lead bij AS Adventure Group. Het borgen van het goede verloop van onze software projecten van A tot Z en daarbij zorgen dat we inzichten opbouwen en evalueren van concepten die inspelen op de evoluerende behoeftes van onze gebruikers behoren tot mijn takenpakket. Ik draag actief bij aan het continu optimaliseren van onze aanpakken. Zo heb ik een “code-quality-rules” opgesteld waardoor we vandaag beter waken over de werking en kwaliteit over het gehele departement.

Ik werk daarnaast aan een ‘continuous delivery’ waarbij we het volledige deploy process aan het automatiseren zijn. Hierbij is het belangrijk om ieders individuele perspectief en belang mee in beschouwing te blijven nemen. Ik ben verantwoordelijk voor een korte time to market en de tijdslijnen van onze projectdoelstellingen.

Het opvolgen van trends, nieuwe technologie en methodes maakt het leven van mijn teammembers gemakkelijker. Ik beslis over grotere aankopen (af en toe in overleg met onze CIO) en ben verantwoordelijk voor de planning (1 jaar) wanneer er meerdere belanghebbenden (intern en extern) betrokken zijn. Ik organiseer de samenwerking tussen analisten, ontwikkelaars, externe partners en borg dat we de vragen en opmerkingen van interne en externe gebruikers van onze systemen (bvb de klanten van de webshop) adequaat opvangen.

We zijn sterk agile georganiseerd, dat zorgt met momenten voor de nodige chaos en maakt het houden aan de voorlopgestelde roadmaps een uitdaging. Ik dien af en toe de afweging te maken tussen wijzigende prioriteiten, ad-hoc beslissingen rond features en algehele ontwikkelingsproductiviteit.

A.S. Adventure

  • We bouwen aan de 'webshop of the future'

  • Technologisch zijn we een ‘early adaptor’ van nieuwe trends, willen we voortrekker zijn op de markt, gebruiken we cutting edge technologie om onze projecten te realiseren

  • Als bedrijf zijn we heel Agile, we gebruiken de SCRUM methodologie volledig. Al onze ontwikkelingen hebben een heel korte ‘time to market’

Technologie, tools en kaders
 

  • Hibernate, Spring, Docker

  • Webservices algemeen

  • Cassandra, Elastic

Locatie

 

Smallandlaan 9

2660 Hoboken

Routebeschrijving

Aanbod

A.S. Adventure biedt een uitdagende en afwisselende job in een innovatief en warm kantoor. Naast kansen om jezelf te ontwikkelen wordt er uiteraard een marktconform loon voorzien.

Terug naar het A.S. Adventure rollenoverzicht

We zijn een internationale groep. Vaak zit niet iedereen op dezelfde lijn op het moment dat beslist is om een bepaalde werkwijze te integreren. Het is dan een kwestie van ook de collega’s uit de business echt warm te maken voor de gekozen methode. Door goede en verbonden communicatie, transparantie, informatie en inzichten goed te delen slaag ik erin de neuzen in dezelfde richting te krijgen. Tegengestelde ideeën zijn al regelmatig de sleutel geweest tot echte vernieuwing."

Let's connect

Ligt dit verhaal in lijn met hoe je je eigen ontwikkeling ziet? Interesse? Geprikkeld? Laat het me weten. 

  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Contactgegevens

Connect Human Capital

The Lofthouse

Oude Leeuwenrui 7-11

2000 Antwerpen, België

+32 (0)3 294 78 60

info@connect-hc.com