A.S. Adventure zoekt collega's

Back-end Developer

​Bij ons vind je geen klassieke functiebeschrijvingen, wel verhalen. Onderaan elk verhaal heb je de optie om te kiezen of deze rol perfect bij je past, te uitdagend is, of niet uitdagend genoeg. In de 2 laatste gevallen kan je het verhaal van een andere rol lezen om te zien of die beter bij je past. 

"Teamwerk als topsport"

"Mijn functie bij AS Adventure Group is back end developer. Ik ben verantwoordelijk voor een top oplevering van zowel deelfunctionaliteiten als totaal projecten. Samen formuleren we adviezen wat betreft aanpak en technologie en doen we suggesties rond de refactoring van code om de werking te verbeteren.

In overleg met het analystenteam borg ik een goede integratie van nieuwe programma’s en technologie en draag ik bij aan het verbeteren van onze werkmethoden.

Vaak denk ik vanuit technisch oogpunt na over wat de mogelijke opties zijn om op die manier de best mogelijke oplossing te formuleren en te implementeren. Ik zorg ervoor dat ik niet alleen mijn eigen doelstellingen haal, maar ook dat het team efficiënt samenwerkt. Wanneer de haalbaarheid om wille van tijdsdruk niet realistisch lijkt, dan gaan we via ons teamoverleg de verschillende scenario’s doorpraten tot er een oplossing wordt gevonden die haalbaar is en waar de verschillende partijen zich in kunnen vinden.

Via een goede communicatie zorgen we dat specifieke kennis sneller gedeeld wordt. Ik kan zelfstandig mijn werk en tijd plannen, hierbij dien ik te anticiperen op eventuele onvoorziene uitdagingen. We werken zeer Agile, enerzijds de persoonlijke wekelijkse planning organiseren en tezelfdertijd waken we over de lange termijn doelen. Door mijn proactieve houding groeit niet alleen het team maar ook ikzelf. Daarvoor word ik door collega’s binnen en buiten het IT team gewaardeerd."

A.S. Adventure

  • We bouwen aan de 'webshop of the future'

  • Technologisch zijn we een ‘early adaptor’ van nieuwe trends, willen we voortrekker zijn op de markt, gebruiken we cutting edge technologie om onze projecten te realiseren

  • Als bedrijf zijn we heel Agile, we gebruiken de SCRUM methodologie volledig. Al onze ontwikkelingen hebben een heel korte ‘time to market'

Technologie, tools en kaders
 

  • Hibernate, Spring, Docker

  • Webservices algemeen

  • Cassandra, Elastic

 

Locatie

 

Smallandlaan 9

2660 Hoboken

Routebeschrijving

Aanbod

A.S. Adventure biedt een uitdagende en afwisselende job in een innovatief en warm kantoor. Naast kansen om jezelf te ontwikkelen wordt er uiteraard een marktconform loon voorzien.

Terug naar A.S. Adventure rollenoverzicht

Let's connect

Ligt dit verhaal in lijn met hoe je je eigen ontwikkeling ziet? Interesse? Geprikkeld? Laat het me weten. 

  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Contactgegevens

Connect Human Capital

The Lofthouse

Oude Leeuwenrui 7-11

2000 Antwerpen, België

+32 (0)3 294 78 60

info@connect-hc.com