Functieomschrijving

"Teamwerk als topsport"

Mijn functie bij AS Adventure Group is back end developer. Ik ben verantwoordelijk voor een top oplevering van zowel deelfunctionaliteiten als totaal projecten. Samen formuleren we adviezen wat betreft aanpak en technologie en doen we suggesties rond de refactoring van code om de werking te verbeteren.

In overleg met het analystenteam borg ik een goede integratie van nieuwe programma’s en technologie en draag ik bij aan het verbeteren van onze werkmethoden.

Vaak denk ik vanuit technisch oogpunt na over wat de mogelijke opties zijn om op die manier de best mogelijke oplossing te formuleren en te implementeren. Ik zorg ervoor dat ik niet alleen mijn eigen doelstellingen haal, maar ook dat het team efficiënt samenwerkt. Wanneer de haalbaarheid om wille van tijdsdruk niet realistisch lijkt, dan gaan we via ons teamoverleg de verschillende scenario’s doorpraten tot er een oplossing wordt gevonden die haalbaar is en waar de verschillende partijen zich in kunnen vinden.

Via een goede communicatie zorgen we dat specifieke kennis sneller gedeeld wordt. Ik kan zelfstandig mijn werk en tijd plannen, hierbij dien ik te anticiperen op eventuele onvoorziene uitdagingen. We werken zeer Agile, enerzijds de persoonlijke wekelijkse planning organiseren en tezelfdertijd waken we over de lange termijn doelen. Door mijn proactieve houding groeit niet alleen het team maar ook ikzelf. Daarvoor word ik door collega’s binnen en buiten het IT team gewaardeerd.

A.S. Adventure group IT services

  • Technologieën: hibernate, spring, webservices algemeen, docker, cassandra, elastic, microservices

  • Bouwen aan de “webshop of the future”.

  • Technologisch zijn we een ‘early adaptor’ van nieuwe trends, willen we voortrekker zijn op de markt, gebruiken we cutting edge technologie om onze projecten te realiseren.

  • Als bedrijf zijn we heel Agile, we gebruiken de SCRUM methodologie volledig. Al onze ontwikkelingen hebben een heel korte ‘time to market’.

  • Kennis van architectuur is een plus

Locatie

Smallandlaan 9

2660 Hoboken

Routebeschrijving

Aanbod

  • Type contract: onbepaalde duur

  • Werkregime: voltijds

A.S. Adventure in Hoboken zoekt

Back end developer

Waar en hoe solliciteren?

Herken jij jezelf in dit verhaal? Stuur je CV en motivatiebrief naar 

ashley@connect-hc.com, en ik neem snel contact met je op. Eerder interesse in een rol als Teamlead bij A.S. Adventure? Lees hier de vacature.

  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Contactgegevens

Connect Human Capital

The Lofthouse

Oude Leeuwenrui 7-11

2000 Antwerpen, België

+32 (0)3 294 78 60

info@connect-hc.com

Jobs            Visie & team            Contact