Knipsel.PNG

Antea Group Belgium zoekt collega's

People Engagement Integrator

We zoeken een collega-expert in het people en engagament domein. In een klassieke organisatie zouden we deze collega vermoedelijk de titel ‘HR business partner’ of ‘HR manager’ noemen. In onze context lijkt ‘People Engagement Integrator’ veel meer de lading te dekken.

Hieronder vind je geen klassieke vacature, maar het verschil dat je zal maken in de vorm van een kort verhaal. Wil jij met ons mee de wereld van morgen mee vorm geven? Laat het ons weten.

People Engagement Integrator

 

In een continu veranderende wereld, één waar de ‘war for talent’ een feit is, waar competentiemodellen niet langer werken en waar HR naar een nieuw niveau getild dient te worden; ontwikkel je het gehele HR en people beleid. Je doet dit met oog op bouwen van de fundamenten voor een employer brand en cultuur die het realiseren van de gids-rol (de purpose van Antea) mogelijk maakt. Daarvoor herteken je het competentiemodel van Antea, implementeer je engagement-practices (performantie-management aanpakken) en ontwikkel je vernieuwende sourcing en matching aanpakken.

Je hertekent de end-2-end aanpak door haar deel processen voor sourcing, matching, onboarding, ontwikkeling en belonen van medewerkers op een integratieve manier te ontwikkelen. Je zorgt binnen deze context voor kaders en nodige informatietransparantie (rond bijv. aanwezige competenties en skills). Je zet daarbij analytics en dashboarding in om ‘unbiased’ de best mogelijke aanpakken te ontwikkelen en ook in ‘HR’ een echte (interne) gids te worden.

 

Je beheert het HR budget en zorgt ervoor dat de HR werking een cross BU werking wordt. Je borgt daardoor het welzijn, de retentie en de groei van alle Anteanen. Je beheert en ontwikkelt de collaboratieve processen (met interne en externe partners) nodig om doelstellingen rond sourcing, groei, ontwikkeling, … te realiseren.

 

 

Je plant tot 2 jaar vooruit met het oog op het realiseren van een significante verbetering in de totale 'people-performance'. Je plant met oog op inzetten en doorstromen (ontwikkelen) van medewerkers).

Over Antea

 

Antea group België is een engineering- & projectorganisatie actief binnen de sectoren infrastructuur, milieu, ruimte en water. In België tellen we 240 collega’s. We zijn deel van de internationale Oranjewoud groep.

Onze purpose: Wij willen onze klanten gidsen naar projecten die relevant zijn in een steeds veranderende omgeving. ‘Understanding today, improving tomorrow.’ We zijn onze purpose vanuit een zelfsturend opzet aan het realiseren.

 

Locatie

Hoofdkantoor: Berchem

Kantoren in: Hasselt, Gent, Leuven, Namen & Oostkamp

Routebeschrijving

Aanbod

Ervaring is meegenomen, goesting en attitude is belangrijker. In ons zelfsturende opzet hebben we iemand nodig die echt ownership wil nemen en daarvoor over de nodige maturiteit beschikt.

 

Als je een omgeving zoekt die je instructie geeft over het ‘wat’, dan zijn wij niet je omgeving. Als je echter ons wil gidsen en vol eigenaarschap wil nemen in het herdenken van het begrip HR, dan spreken we je graag.

Om ervoor te zorgen dat wij toekomstige collega’s de perfecte onboarding bieden, hebben we u nodig. Wel voorzien we, gekoppeld aan uw komst, een coach traject zodat we bij integratie ook uw succes borgen en onze gids rol echt waarmaken.

Knipsel.PNG

Let's connect

Ligt dit verhaal in lijn met hoe je je eigen ontwikkeling ziet? Interesse? Geprikkeld? Laat het me weten. 

  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Contactgegevens

Forte

Oude Leeuwenrui 7-11

2000 Antwerpen, België

+32 (0)3 294 78 60

ashley.bryssinck@forte.eu